G5 Info Allt om G5 Entertainment

Hem       Nyheter        Företaget        Spelen        Aktien       Analyser        Länkar       Statistik       Kontakt


Nyheter           Nyhetsarkiv 2017-14   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006  

Källa: Google News
Rysk-Svenska börsraketen G5 vill utmana Candy Crush

Justeringar för listor med alla förläggare (17 mars 2019)
Eftersom namnet på förläggarna ibland skiljer på iOS och Google play, t.ex. "G5 Entertainment AB" på iOS och "G5 Entertainment" på Google Play så går det inte att hoppa mellan iOS och Google Play listorna, utan man måste ange förläggare igen eller trycka på länkarna. Det går dock att hoppa mellan listorna inom iOS respektive Google Play.

FEO Media inlagt under MAG (2 mars 2019)
Nu skall även spelen från FEO Media synas när man väljer spel från MAG.

Grafer för ios listor för alla förläggare (24 februari 2019)
Nu finns grafer för alla listor över ios-spel för alla förläggare på G5 Info. Tryck på placeringen för att se graferna.

Google Play listor för alla förläggare (22 februari 2019)
Nu finns topp listor med Google Play free och grossing för alla förläggare på G5 Info.

Nya listor på G5 Info del 3 (18 februari 2019)
Nu finns topp 1000 listor ipad free, ipad grossing, iphone free och iphone grossing för alla förläggare på G5 Info.

Nya listor på G5 Info, uppdatering (1 februari 2019)
Det behövs mer arbete kring de nya listorna för att kunna hantera den stora datamängden.

Nya listor på G5 Info del 2 (31 januari 2019)
Jag har vidareutvecklat de nya listorna, nu finns det länkar till de flesta noterade förläggarna på iPad topp 1000 grossing.

Nya listor på G5 Info (26 januari 2019)
Under menyn "Spelen" finns det två nya typer av listor, den första visar förläggare med fler än 1 spel på ipad grossing listorna , det går att filtrera på land och på topp 100,200,500 och 1000. I den andra listan kan man söka på förläggare och få ut alla ipad grossing spel på topp 1000 för ett antal länder. Det finns en länk till en lista över alla förläggare, kopiera den förläggare som är intressant till sökfältet. Ev kommer jag att lägga in växlar i URLn så att när man sökt på en förläggare kan man spara URLn för att slippa söka nästa gång.

Till att börja med finns dessa listor endast för ipad grossing, finns det intressse kan jag utöka dessa till iphone samt free.

G5 Info önskar alla ett gott nytt år (31 december 2018)
Ett speciellt tack till dom som supportat G5 Info under året.

G5 Info höjer säkerheten (6 juli 2018)
Jag har uppgraderat G5 Info med SSL så att all trafik mellan siten och webläsarna krypteras, ni ser det genom att det visas ett hänglås i adressfältet i webläsaren. Istället för http är det https i början av URL, jag dirigerar om all trafik som fortsätter använda http till https automatiskt. Ändra gärna sparade genvägar till G5 Info till https i adressen. Jag har förutom installerat certificat även varit tvunget att justera en del inbäddat material som anropat http källor till https källor istället eftersom det inte går att visa osäkert innehåll på en säker site. Allt innehåll skall funka nu på G5 Info, om ni upptäcker att något inte funkar eller saknas hör av er.

Intervju med G5s VD Vlad (10 maj 2018)
Börspodden har gjort en längre intervju med Vlad, startar vid 24:18. Intervju

Uppdateringarna av listorna körs nu automatiskt igen (11 april 2018)
Spellistorna uppdateras nu automatiskt igen. Jag kommer att påbörja rensning i CSV filer, databaser mm pga strulet som webleverantören skapade.

Problem med uppdateringarna av listorna (27 mars 2018)
Jag har avvaktiverat den automatiska uppdateringarna av spellistorna eftersom dom körs kontinuerligt av webhotellet. Tyvärr har loggar fyllts upp med enormt massa placeringar som jag behöver rensa upp, speciellt i csv filerna. Jag kör manuella uppdateringar tillsvidare så gott det går tills webhotellet har fixat felet.

Felaktiga IOS listplaceringar för Brasilien (6 januari 2018)
P.g.a appstore i Brasilien inte skriver ut vem som är förläggare till vissa spel sedan igår så blir det fel i beräkningen av G5s placeringar och då också speltiteln. Kommer troligen rättas till av Apple då alla andra appstore följer den tidigare standarden på format. Letar man efter speltitlar så blir det rätt placering, vilket kan ses på G5s spel under nordiska spel.

Jag ser också att vissa charts inte har uppdaterats eller gjort det ganska sent, denna funktion ligger på webhotellet och orsaken är okänd.

Top free listor för övriga nordiska spelbolag (1 januari 2018)
Listor har lagts till för top free iphone/ipad för övriga nordiska spelbolag, utöver top grossing som funnits tidigare. Listorna ligger under Spelen/Nordiska spel. Saknar ni något spel i listan från företag på de nordiska börserna, hör av er med speltitel och företag.Top

Uppdaterad 2019-03-17